PrettyKitty VideoChat Studios recrutează modele pentru cea mai nouă locație din Piața Unirii.

PrettyKitty VideoChat Studios recrutează modele pentru cea mai nouă locație din Piața Unirii.

Studio de VideoChat nou în București | Pretty Kitty Studios recrutează modele pentru marea lansare studioului din Piața Unirii.

Dacă ești gata pentru ceva diferit, dacă ești pregătită să îți iei un angajament și să faci următorul pas pentru a-ți dobândi stabilitatea financiară, atunci mergi către pagina de contact sau folosește opțiunea Live Chat! Pretty Kitty Videochat Studios recrutează acum modele pentru cel mai nou studio al nostru din Piața Unirii.

Aruncă neapărat o privire pe secțiunea Bonusul din Categoria Exclusivistă pentru modalitați imediate de a câștiga bani adevărați chiar acum!

Secțiunea Despre Noi îți arată exact de ce suntem diferiți…

  1. FĂRĂ PĂCĂLELI – Am observat alte studiouri care oferă ,,pantofi gratis’’ ca să le atragă pe fete… Dacă mergi pe stradă fără pantofi, sau ești atât de săracă încât nu îți permiți încălțăminte, te rog dă-ne un telefon și îți vom cumpăra pantofi, dar asta nu înseamnă că vei lucra neapărat pentru noi.
  2. Noi nu căutăm fete care au nevoie de pantofi. Căutăm fete inteligente care își doresc foarte mult să aibă o casă, un viitor, nu doar o altă pereche de pantofi. Te vom ajuta să ajungi acolo!
  3. VEI FI PLĂTITĂ LA TIMP – Folosind o companie de Escrow, care gestionează toate plățile, vei fi sigură că primești suma care ți se cuvine, exact la timp.
  4. O AFACERE CU MULȚI PARTENERI – Avem parteneriate exclusive cu profesioniști din această industrie. Așa că dacă te interesează să te dezvolți dincolo de videochat (modelling sau reviste de modă) dă-ne un telefon!
  5. TEHNOLOGIE – Videochatul s-a dezvoltat mai presus de o fată care își cheamă urmăritorii la un private pe webcam. Astăzi poți face chat(câștigând bani) de oriunde: din sala de clasă, de la restaurant, sau chiar din cabina de probă de la mall. Îți oferim tehnologie de streaming direct pe telefonul tău, fără ca tu să trebuiască să îți dezvălui numărul de telefon. Imaginează-ți că ești la o petrecere cu prietenii și primești o notificare de Video Chat pe telefon. Te scuzi câteva minute, mergi la baie, te distrezi puțin cu membrul, câștigi niște bani și te întroci la petrecere pentru următoarea rundă de băuturi.

PrettyKitty VideoChat Studios îți oferă generația următoare de LiveCam Modelling. Vino alături de echipa noastră și lasă-ne să îți asigurăm independența financiară.

Nu te mai preocupa, esti frumoasă și totul va fi bine!

 

admin