Cum sa faci videochat de acasa

Cum sa faci videochat de acasa

Videochat de acasă

Chiar dacă experiența de până acum ne spune clar că activitatea într-un studio este mult mai avantajoasă financiar pentru modele chiar și de 5, 6 ori, PrettyKitty Studio oferă și soluții de colaborare cu modelele care vor să lucreze din intimitatea casei lor.

 

În ce condiții poți lucra de acasă?

Vei putea păstra toți banii pe care îi câștigi. 100% din câștiguri îți vor reveni ție. PrettyKitty îți pune la dispoziție setările conturilor și softurilor folosite și un ghid complet de training. Orice problemă tehnică va putea fi rezolvată on line, prin Skype cu tehnicienii PrettyKitty.

PrettyKitty îți va percepe, inițial, un singur comision de 100 de euro, la care se adaugă TVA. După primele 3 luni, în care beneficiezi de serviciile de mai sus în mod gratuit, PrettyKitty va percepe un abonament lunar de 25 de euro, asta dacă alegi să continui colaborarea cu noi, bineînțeles.

Vei avea posibilitatea să accesezi servicii de promovare internațională a conturilor tale de model.

Vei putea beneficia de sesiuni foto, video, make-up.

Ce vrem noi de la modelele care lucrează de acasă pentru PrettyKitty

1. Seriozitate și integritate. Chiar dacă va fi independentă, un model care lucrează de acasă va avea nevoie să se țină de un program cât mai constant, asta pentru a putea câștiga bani din meseria pe care o pratică.

2. Infrastructură video de ultimă generație. Ai nevoie de un calculator cu o configurație similară cu următoarea: procesor i5, 4Gb RAM, webcam de calitate, lumini cu umbrela de difuzie si un decor adecvat. Îți putem da toate informațiile și sugestiile de care ai nevoie pentru a începe cu dreptul aventura în lumea videochatului.

3. Conexiune la Internet de calitate. Îți putem oferi toate detaliile tehnice de alegere a unei conexiuni care sa ofere o calitate video ireproșabilă.

admin