Cunoaște-ne

about

Un studio nou, dar nu lipsit de experiență.

PrettyKitty este un studio de videochat cu capital american, nou în București, dar asta nu înseamnă că suntem lipsiți de experiență.

Chiar dacă nu ne putem lăuda cu faptul că am fost oaspeți mult timp în această țară uimitoare, ne putem mândri, cu siguranță, cu susținerea financiară puternică de care dispunem, cu integritatea noastră, cu personalul nostru bine instruit și dorința noastră ca tu sa reușesti. La urma urmei, „succesul personal” este stilul american!

Când vedem cum alte studiouri pretind că au standarde înalte și că dispun de cele mai bune echipamente, ne gândim așa: „De ce ai mai intra în această afacere fără a fi la standardele cele mai înalte sau a avea cel mai bun echipament?!?”
Pentru noi, aceste lucruri reprezintă baza de la care pornim!

 

PrettyKitty VideoChat Studios București oferă mai mult decât acest minim strict necesar. Pe lângă faptul că avem un sistem cu echipament de top, personalul nostru vă va ghida și învăța pas cu pas tot ce trebuie să știți pentru a avea o carieră de succes și independență financiară. Fiecare membru al echipei PrettyKitty înțelege foarte bine că decizia de a face videochat nu este una ușoară. Dar aceasta este alegerea inteligentă, și opțiunea de a fi un model PrettyKitty este următoarea ta alegere inteligentă!

Un parteneriat de succes – Idealuri înalte, performanță, dar și câștiguri generose. Pot fi, însă, obținute doar cu integritate și grijă. Dacă îți onorezi promisiunea față de vocația de model te vom respecta întotdeauna și vom respecta relația dintre tine și Studio. Reține că nu ești aici ca să lucrezi PENTRU noi, ci ești aici să lucrezi CU noi. Asta pentru că succesul tău înseamnă de fapt succesul nostru. Ești oaspetele nostru și ne simțim onorați!  Echipa noastră managerială îți înțelege nevoia unui câștig imediat în tot timpul pe care îl acorzi acestui business. De aceea, vom fi acolo să te ajutăm să ajungi cât mai repede la un potențial maxim și la câștiguri semnificative. Tot ceea ce-ți cerem este să înapoiezi respectul pe care ți-l oferim prin a fi o persoană serioasă, profesionistă și de încredere. Tu depinzi de noi, iar noi depindem de tine!

Așa că, citește mai jos și fă cunoștință cu echipa ta!

Aici pentru succesul tău!

Echipa noastră a fost aleasă cu atenție pentru aptitudinile, nivelul de încredere și respectul pe care îl aduc acestei afaceri.

Executive Director | PrettyKitty VideoChat Studios
Nic H.
Vicepreședinte Executiv
PrettyKitty VideoChat Studios, Bucuresti

Nic este vicepreședintele nostru executiv și este un lider uimitor. Este un soldat decorat și vine cu 15 ani de experiență în management. Apreciem viziunea pe care o are pentru PrettyKitty Studios și o considerăm inovatoare și bazată pe integritate, transparență și profit!

Managing Director | PrettyKitty VideoChat Studios
Cristina C.
Studio Manager – Iasi
PrettyKitty VideoChat Studios, Bucuresti

Cristina este managerul studioului PrettyKitty din Iași. Echipa de acolo a poreclit-o "majoreta" pentru că este mereu plină de energie pozitivă. Zicala ei preferată este: "Caută și vei găsi!" Noi, cei de la PrettyKitty îi urmăm sfatul și căutăm frumosul și pozitivul din lucruri.

Director of Marketing | PrettyKitty VideoChat Studios
Loredana P.
Director de Marketing
PrettyKitty VideoChat Studios, Bucuresti

Loredana este directorul nostru de marketing. Este absolventă de Ziaristică la Universitatea din București și este unul din oamenii care a contribuit la dezvoltarea prezenței noastre în România. Are 7 ani de experienta ca model de videochat.

Corina E.
Makeup Artist Preferat
PrettyKitty VideoChat Studios, Bucuresti

Corina este make-up artist-ul nostru preferat. Credem că este unul din cei mai buni profesioniști în domeniu din București și suntem foarte încântați de tot ceea ce face, de personalitatea ei și de rapiditatea ei. Corina face o treabă grozavă atât în privința părului cât și a machiajului.

Photographer | PrettyKitty VideoChat Studios
Vlad C.
Fotograf Preferat
PrettyKitty VideoChat Studios, Iasi

Vlad este fotograful nostru preferat, și și-a făcut deja un renume în fotografie, având un studio foto de succes. Vlad stă în Iași și vine regulat în București pentru a face ședințe foto și video.

SuperPantofi.roFurnizorul Preferat

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți crea un viitor sigur?

Pentru PrettyKitty VideoChat Studios București tu, modelul nostru ești cea mai importantă piesă a activității noastre și principalul nostru scop este să îi oferim un mediu de lucru plăcut și sigur. Un loc unde să îți facă plăcere să lucrezi, un loc unde să înveți să te dezvolți ca femeie și să te simți bine. Dar nu în ultimul rând să dobândești independența financiară de care ai nevoie. PrettyKitty îți va oferi întotdeauna transparență și vei primi de fiecare dată exact procentul care ți se cuvine, fără excepție. Ai avut de făcut o alegere dificilă de a deveni model de videochat, acum fă alegera inteligentă și hai să lucrezi la PrettyKitty! Îți vom oferi toate motivele să rămâi.
Suntem alături de tine!