Întrebări Frecvente Videochat

Întrebări Frecvente Videochat

 • Ce înseamnă, de fapt, videochatul?

  Pentru că am promis să fim sinceri și dedicați ție, vom răspunde cât se poate de deschis și clar la această întrebare.

  Acesta este subiectul pe care alte studiouri de videochat vor încerca să îl îndulcească. Vor spune lucruri de genul,

  {Mit #1} Videochatul înseamnă să întâlnești oameni minunați din toată lumea și să vorbești cu ei în sistem de videoconferință…

  {Adevărul} Oarecum… Este și ăsta un fel de a privi lucrurile.

   

  {Mit #2} Trebuie să fii frumoasă pentru a reuși ca model de videochat.

  {Adevărul} Um, chiar deloc. Cine definește ce este „frumos”?

   

  {Mit #3} Imaginează-ți studioul ca pe un club de noapte. La fel ca în viața reală, bărbații flirtează cu tine, dar în videochat plătesc pentru asta!

  {Adevărul} De asemenea, nu foarte adevărat.

   

  {Mit #4} Ca model de videochat tot ce trebuie să faci este să te dezbraci și să stai în fața camerei și vei câștiga bani.

  {Adevărul} Complet fals.

   

  {Mit #5} Singura cale să câștigi bani din videochat este să-i întâlnești pe membri în viața reală.

  {Adevărul} TOTAL FALS! De fapt îți vei pierde slujba imediat ce vei încerca sau te vei întâlni cu un membru. Pui în pericol siguranța studioului și a celorlalți membri.

   

  S-a creat foarte multă confuzie legată de ce înseamnă exact activitatea de videochat. Ca să fim foarte clari, videochatul este o industrie bazată pe reprezentații private de natură sexuală dintre model și membri, folosind transmisiunea video. Pe scurt, membrii se înscriu de site-uri de Live Cam (LiveJasmin, Flirt4Free, MFC, sau Streamate) pentru a se putea conecta cu voi prin video. Membrii pot vedea modelele într-o secțiune numită Free Chat. Pe aceste site-uri există modele din toată lumea, de toate felurile. Rețineți: ,,Frumusețea este în ochii celui care apreciază’’. Așa că un membru alege să pornească o conversație cu modelul care îi place cel mai mult. O perioadă scurtă se poate face conversație și în zona Free, unde membrii vor decide dacă există compatibilitate pentru a trece la următorul nivel. Tu, în calitate de model vei stabili un tarif pe minut și stă în puterea ta să îl convingi pe membru să între într-un show privat. În momentul în care ați intrat în privat, membrul are dreptul să îți ceară să îți dezvălui corpul și să faci anumite lucruri de natură sexuală, erotică la cameră. Interesant este că aproape 60% dintre membri caută doar pe cineva cu care să vorbească. 20% vor doar să stea și să te urmărească cum te atingi, eventual să îți indice zonele pe care vor să ți le atingi. 10% dintre ei vor ca tu să îi urmărești când se masturbează, iar restul de 10% sunt oameni care vor lucruri de la tine pe care n-ai fi dispusă să le faci. Și este în regulă. Tu deții controlul, nimeni nu te poate obliga să faci nimic din ce nu vrei să faci.

  Flexibilitatea și siguranța de sine au un rol important în privința câștigurilor tale. Sunt modele care folosesc o listă întreagă de jucării sexuale, pantofi, rochii și costume și sunt dispuse să facă cele mai năstrușnice showuri și, în acest fel au cele mai mari câștiguri. Pe de altă parte sunt fete care reușesc să câștige inima unui membru printr-o simplă conversație. Ele câștigă la fel de mult, dacă nu chiar mai mult!

  Fetele care câștigă cel mai puțin sunt cele pline de ele. Sunt fetele care sunt obișnuite să fie în centrul atenției. Ele cred că pentru că sunt frumoase și, în viața reală bărbații le stau efectiv la picioare și în online se va întâmpla la fel. Ei bine, nu se întâmplă așa deloc. Niciun membru nu-și va pierde timpul și banii pe un astfel de comportament.

  Să fie clar, o fată care oferă pasiune, romantism și o experiență intimă de neegalat este fata care va face cei mai mulți bani în această afacere. O fată care crede că este întruchiparea divinității pe Pământ este cea care nu va face nimic în business

  Deci nu contează așa mult cum arăți, contează cât de bine te simți cu tine, cât de mult te poți respecta pe tine și pe ceilalți și câtă pasiune și dorință ești dispusă să aduci în fața camerei!

  Asta este cheia succesului în VideoChat!

   

 • Este legal videochatul?

  100%! Videochatul în România este reglementat de Legea 196/2003 și Legea 496/2004. Videochatul nu are nicio legatură cu prostituția. Nu îi vei întâlni pe membri în realitate. Nimeni nu te obligă să faci nimic într-un show privat și, în orice moment simți că activitatea asta nu e pentru tine, e ok. Nimeni nu te va ține cu forța. Tot ce cerem este să intri în afacere pe deplin hotărâtă. Suntem o companie serioasă, te tratăm într-un mod profesionist și tot ce îți cerem este să respecți timpul și efortul echipei care îți oferă posibilitatea să te așezi la calculator și să câștigi bani.

   

 • Cum se desfășoară interviul? Trebuie să mă dezbrac la interviu?

  Nu. Nu este obligatoriu să te dezbraci. Nu te angajezi la un club de striptease.

  Fii FOARTE atentă la cei care îți cer să te dezbraci sau cei care te cheamă la interviu la hotel sau acasă la ei.

  Noi ne străduim ca experiența interviului să fie una plăcută pentru tine. Este ocazia ta să obții răspunsuri la cât mai multe întrebări și ocazia echipei noastre să te cunoască. De aceea te încurajăm să citești această secțiune de întrebări frecvente și dacă ai și alte nelămuriri, notează-le și întreabă-ne la interviu.

  Majoritatea fetelor care vin la interviu vor să înceapă lucrul în aceeași zi. Acest lucru nu se întâmplă. O să fie nevoie să semnăm un contract, să îți stabilim un program de training, să facem procedurile prin care își vei primi banii și să stabilim un program de lucru care să se muleze pe stilul tău de viață.

  Ține cont că îți vom cere să îți respecți programul de lucru. Aici, de regulă, multe modele au o surpriză neplăcută. Întârzie ,,doar de câteva ori’’ și se trezesc că și-au pierdut jobul!

  Studioul desfășoară o operațiune serioasă. Are facturi de plătit și o întreagă echipă de întreținut. Ne câștigăm banii ca procent din veniturile voastre. Dacă modelele nu își iau sarcinile în serios, nu câștigă nimeni, deci preferăm să colaborăm cu persoane care ne iau și pe noi și pe ele în serios.

   

 • Cum voi fi plătită? Când primesc primii bani?

  PrettyKitty Studios este singurul studio din București care lucrează cu o firmă de Escrow, care se ocupă de fluxul financiar. Avem înțelegeri cu partenerii noștri de Live Cam să trimită câștigurile către această firmă. Pe baza contractului și a activității fiecărui model, această companie va depune banii cuveniți într-un cont de card MASTERDCARD pe numele modelului. Dacă ai nevoie ca o parte din bani să îi primești în mână se poate rezolva, trebuie doar să ne spui. După ce îți primești banii, compania de Escrow ne plătește pe noi. Banii tăi sunt garantați. Îți respectăm munca și îți respectăm nevoia de a fi plătită corect și la timp.

  Există un lucru de reținut. Site-urile de conținut(Live Cam) plătesc la fiecare două săptămâni. Așadar există o întârziere de 2 săptămâni pentru prima ta plată. Asta înseamnă că atunci când îți începi activitatea, lucrezi două săptămâni, iar banii câștigați în acest timp îi vei primi peste alte 2 săptămâni. Așa se întâmplă la toate studiourile. Tu și studioul primiți banii în aceeași zi.

  Înțelegem că poate fi complicat pentru unele fete să muncească o lună întreagă până la prima plată. PrettyKitty Studios vă va ajuta pe fiecare în parte să depășiți această perioadă. Ne pasă de modelele noastre! Vom vorbi cu fiecare dintre voi și vom încerca să vă ajutăm.

   

 • Nu vreau să afle nimeni unde lucrez. Cum fac?

  Toată lumea din industria videochatului îți înțelege nevoia de intimitate și protecție. Videochatul este, deseori, prost înțeles; în special în România. Am vrea să împărtășim cu voi o întâmplare.

  Echipa PrettyKitty a fost invitată la o petrecere la unul din cele mai tari cluburi din București. Întâmplător, în acea seară în club erau mult mai multe fete decât bărbați. Cam 70 de fete și 30 de bărbați. Vicepreședintele PrettyKitty l-a rugat pe unul dintre oamenii de la tehnic ai studioului să facă o aplicație de sondare pe Ipadul sau și le-am rugat pe fete să completeze un test anonim. Rezultatul a fost mai mult decât amuzant. 47 din 53 de fete au spus că lucrează sau au lucrat ca model de videochat. 47 din 53!

  Videochatul este un job popular, chiar dacă toată lumea îl reneagă. Poți fi convinsă că româncele deștepte știu clar două lucruri: educația și videochatul sunt cheia către succes și independență financiară. Și cele două lucruri duc spre fericire…

  Managementul PrettyKitty, angajații și partenerii săi – cu toții îți respectăm dreptul la intimitate și siguranță. Din acest motiv nu vei găsi imagini cu studiourile din Iași și București pe site-ul nostru.

  De asemenea, pe site-urile de Live Cam nu poate avea acces nimeni de pe teritoriul României la modelele din România.

  Trebuie să înțelegi, totuși, că tehnologia din zilele noastre poate fenta filtrele site-urilor de Live Cam, de aceea ar fi indicat ca după ce te hotărăști să devii model să încerci să iți pregătești familia pentru acest lucru. E mult mai bine să lucrezi fără teama permanentă de a fi descoperită. Dacă nu, vom face tot ce ne stă în putere să îți asiguram un climat cât mai discret.

   

 • Acum că înțeleg că trebuie să fac anumite lucruri la cameră, de ce sunt timidă la început?

  Bună întrebare! Adevărul e că nu e nimic în neregulă să fii timidă, atâta timp cât nu te blochezi de tot în fața camerei.

  O tentă timidă poate să ajute în relația cu membrii. Timiditatea mai are, însă o cauză: este vorba de sentimentul inconfortabil pe care îl ai când un studio te aruncă în fața camerei fără să te pregătească și instruiască suficient. Acest lucru poate fi șocant pentru o fată. La PrettyKitty ești un reprezentant valoros al echipei, nu un produs. Și pentru că în succesul tău stă și succesul nostru, investim în tine având cei mai buni Antrenori Personali, traducători și te ghidăm în noua ta carieră.

   

 • De ce este culoarea site-ului verde?

  Este o întrebare pe care am primit-o de mullte ori, iar răspunsul este cât se poate de simplu, Nu este orice fel de verde, este chiar nuanţa de verde de pe bancnota de 100 de dolari. Este felul nostru de a sublinia originea americană a afacerii PrettyKitty, dar şi nuanţa de verde pe care o veţi vedea din ce în ce mai des dacă alegeţi să colaboraţi cu noi!

   

 


 

Felicitări că ai parcurs lista întrebărilor frecvente. E timpul să faci o schimbare în viața ta! E timpul să faci ce Fetele Deştepte fac.  SUNĂ-NE pentru un interviu sau trimite-ne un mesaj AICI și spune-ne când ar fi momentul potrivit să vorbim. Ne-am bucura să pornim împreună în drumul spre succes!

admin