Câștiguri garantate

Câștiguri garantate

Câștiguri garantate

Multe modele vin la noi și se plâng că la studiourile la care au mai lucrat nu au fost plătite așa cum trebuie. Mult prea des auzim aceleași patru probleme:

 

1. Păcăleala cu cursul de schimb valutar

Acesta e cazul în care studioul te plătește în lei, dar tu câștigi, de fapt, în dolari americani, iar cursul de schimb la care ești plătită nu este cel la zi. La PrettyKitty, banii tăi sunt schimbați la cursul official leu/euro din ziua respectivă, în chiar ziua respectivă de către firma de Escrow.

 

2. Păcăleala cu penalizările

Modelele ne spun că la studiourile la care au mai lucrat, managementul le penalizează la întâmplare pentru probleme care nu au fost stabilite initial.
La PrettyKitty niciun trainer sau administrator nu te va penaliza după bunul lui plac.

Nimeni nu îți va lua din bani fără o analiză corectă a problemei semnalate. Acesta este un lucru important pe care modelele trebuie să îl știe. PrettyKitty nu este o fabrică de sclavi. Cerem profesionalism din partea modelelor noastre și ne așteptăm ca modelele să respecte studioul așa cum studioul le respectă pe ele.

Tebuie să rețineți: Succesul vostru este succesul nostru. Nu spunem că nu sunt reguli care trebuie respectate, dar aceste reguli sunt făcute chiar pentru beneficiul vostru, al modelelor.

În concluzie, Studioul trebuie să poată conta pe aprecierea și cooperarea modelelor. Orice penalizare va fi explicată clar și va fi bazată pe regulile agreate inițial.

 

3. Probleme inventate

Am auzit despre multe studiouri care inventează probleme legate de taxele către stat sau probleme cu plățile de la parteneri, pentru a nu-și plăti modelele.

La PrettyKitty, dacă noi suntem plătiți, voi sunteți plătite! Ați muncit pentru acei bani și site-urile partenere au plătit studioul pentru câștigurile tale. Așa că de ce ca problemele sudioului să devină problemele tale?

 

4. Păcăleala cu preavizul

Modelele ne spun că studiourile la care au mai lucrat nu le-au plătit preavizul.
Există un delay de două săptămâni în care noi primim bani pentru munca unui model. Asta înseamnă că banii pe care tu i-ai câștigat în prima jumătate a lunii, îi vei primi la final de lună. Așa că, atunci când un model decide să plece, va trebui să mai primească o plată după două săptămâni de la demisie. La PrettyKitty nimeni nu te va pedepsi și îți va lua banii cuveniți doar pentru că ai decis să nu mai colaborezi cu noi.

PrettyKitty are o afacere respectabilă și nu vrea să își păteze imaginea ne oferindu-le modelelor ceea ce le este cuvenit.

Dacă o fată nu mai vrea să lucreze cu noi, ne vom da mâna și ne vom spune ,,la revedere’’. Dar cu siguranță își va primi restul de bani peste două săptămâni.

Reține, la PrettyKitty, un loc de muncă sigur înseamnă că lucrezi pentru o companie integră și care îi respectă pe toți cei care îi trec pragul.

Dacă trebuie să îți dăm bani, ți-i vom da cu siguranță!

admin