Antrenori Personali

Antrenori Personali

Importanța Antrenorilor Personali

De la cel mai rapid pilot de curse până la cea mai bună echipă de fotbal, cheia succesului se bazează pe 3 lucruri. Munca în echipă, echipamentul adecvat și antrenorul potrivit! PrettyKitty VideoChat Studios ți le pune la dispoziție pe toate trei. Avem echipa, cele mai bune camere, computere și echipamente de rețea și unii dintre cei mai buni antrenori personali din branșă!

Îți dai seama că e aprilie și abia aștepți să vină vara? Începi să te gândești la pantaloni scurți, maiouri, rochii de plajă și costume de baie? Îți spui că e timpul să mergi la sală să rezolvi problemele de peste iarnă. Dar de câte ori ți-ai propus anumite lucruri și ți-ai dat seama că nu ai făcut nimic concret? Cu toții avem nevoie de un pic de ajutor câteodată, iar antrenorul tău va lucra cu tine și te va încuraja să scoți ce e mai bun din tine.

Elemente principale de training

Prezentarea
  1. Dezvăluirea în fața camerei
  2. Încadrarea corectă la cameră
  3. Mișcări înspre echipamentul de lumini, care să îți pună în valoare frumusețea
Conversația
  1. Cum să pornești, cum să duci sau să închei o conversație așa încât membrii să simtă că și-au întâlnit femeia visurilor
  2. Cum să te porți și cum să reacționezi în timpul unei conversații. Este foarte important să fiți conștiente că unul din elementele cheie ale VideoChat-ului este chiar “chatul”
  3. Cum să fii la curent cu evenimentele astfel încât momentele Private să fie cu un mix de dialog, nu doar bazate pe jocul erotic.
Senzualitate & Sexualitate
  1. Chatul video erotic – așa cum am menționat și la secțiunea “Întrebări frecvente”, indiferent de ce citiți pe alte site-uri, are natură sexuală. Să nu credeți altceva. Membrii plătesc pentru a intra într-o legătură video de natură erotică cu voi. În acest sens, veți avea nevoie de training de specialitate pentru a avea o reprezentație bună, astfel încât membrul să se întoarcă și data viitoare, poate pentru mai mult timp și, evident, mai mulți bani pentru voi.
  2. Dobândirea tehnicilor pentru a avea un show cât mai autentic și mai pasional ori de câte ori este nevoie.
  3. Cum să ai o conversație cu membrul astfel încât să creadă că ești femeia visurilor lui.

Trei etape de training

Unul la unu

Trainerii noștri vor avea întâlniri săptămânale pentru a analiza progresele săptămânii precedente. Veți stabili ce anume a fost foarte bine și veți perfecționa acele lucruri și veți identifica și zonele unde mai este de lucrat.

Training de grup

Tainerii vor ține sesiuni de grup, unde modelele pot vorbi deschis despre experiența lor, vor putea pune întrebări și vor discuta căi de a-și îmbunătăți reprezentația și de a o face mai profitabilă. Fiecare se va ajuta unul pe celălalt, iar studioul va crește ca echipă. În afară de concursurile motivaționale distractive pe care le organizăm, nu vei fi în competiție cu nici un model PrettyKitty.

Training Live

Trainerii și membrii din management îți pot urmări prezența online și te pot ghida spre o reptezentație mai bună în timp real. Sau, dacă tastarea nu este cea mai mare calitate a ta, sau azi vrei să oferi un altfel de spectacol, sau ai nevoie de orice fel de ajutor, vom fi acolo și-ți vom putea oferi ajutor chiar pe monitorul calculatorului.

Cel mai important lucru este că staff-ul nostru îți stă la dispoziție oricând ai nevoie.

Trainers - US

PrettyKitty – Holland

PrettyKitty – Spain

Group of women lying on the floor and smiling
Trainers - US2

PrettyKitty – Las Vegas

Încă ai întrebări? Sună-ne acum, să vorbim despre succesul tău!
admin